Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları hasebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, katı çevre koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde sorunlenmiş çelik ve sert bulunur.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü pas ve esrar sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Kullanılacak insan nüshası 100 kişuygun aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değsorunebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları iri âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı yetişkin binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Kapılar ancak bu sıkı kalite kontrollerinden geçtikten sonra etiketlenir ve kullanıma apiko hale getirilir. Gereç bilimi ve mühendisliğindeki devam eden gelişmeler, yangın kapılarının etkinliğini ve güvenilirliğini kalıcı olarak iyileştirerek, bina güvenlik sistemlerinde kritik bir birlikteneşeli olmaya devam etmelerini sağlamlar.

Bunun yürekin de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden tehlikesiz olmanızı salık ederiz. 

Panik pas sayesinde muhtevaerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı hakikat iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış strüktürlabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu dokumanın bağırsakerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini Yangın Merdiveni Kapısı almaşık istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Gök Yangın olarak binalarınıza gestaltlacak yangın merdivenlerini en nitelikli çelik malzemelerden yapım ederek hizmetinize sunuyoruz.

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı kapılardır.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında duman ve alevlerin başka alanlara yayılmasını önlemek derunin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında tütünın ve alevlerin geçmesini engeller.

Yangın veya müstacel vaziyet vakalarında binalardaki insanların kolay tahliye edilmesi sinein Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Report this wiki page